Stage met extra ondersteuning in Zwolle? Kies Youngmade!

Soms lukt het niet om een goede stageplaats te vinden, omdat er extra ondersteuning nodig is. Youngmade biedt deze ondersteuning.

Werken aan werkvaardigheden

Bij Youngmade worden werkvaardigheden geoefend en aangeleerd, bijvoorbeeld: een taak stap voor stap uitvoeren, of contact aangaan met anderen. 

Meer zelfvertrouwen

Er wordt gezocht naar persoonlijke talenten, en er worden regelmatig geweldige producten gemaakt!

Goede samenwerking

Vanuit Youngmade werken we samen met scholen, ouders en andere zorgverlenersinstanties.

Middenin de maatschappij

We beheren een post-pakketpunt en verzorgen de receptie van Co. Het aangaan van nieuwe contacten kan hierdoor een  worden geoefend. 

Werken met machines en computers

Bij Youngmade wordt gewerkt met nieuwe machines en computers. 

Belangrijk! Om kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij een betaalde stageplaats. 

Samenwerkingspartner

In het afgelopen jaar hebben we samengewerkt met (o.a.) de Ambelt. Wij hebben  verschillende jongeren begeleid tijdens hun stage. Meer informatie over de Ambelt? klik hier

 

ambelt_1512501025

Onze visie

Youngmade gelooft dat iedereen zijn plek verdiend! Wij staan voor ontwikkeling en willen de jongeren ondersteunen bij het vinden van hun eigen weg.

Begeleider

Mijn naam is Jorn Dijkstra. Ik heb veel werkervaring in de jeugdzorg. In de afgelopen jaren merkte ik dat de overgang van school naar werk erg groot kan zijn voor jongeren. Via Youngmade wil ik, samen met mijn compagnon Freek Groot, jongeren steun bieden om deze overgang te vergemakkelijken.

Ik hou van humor, en ik ben rustig en betrouwbaar.

Jorn Dijkstra

Wat kan er in deze stage worden geleerd?

Voor een stage bij Youngmade bekijken we welke talenten of wensen er zijn. Hier sluiten we op aan. Hierbij kan gedacht worden aan: leren om zelf een product te ontwerpen, en uit te laten snijden door onze lasersnijder. Diverse computerprogramma's bedienen. Meewerken in een post-pakketpunt. Leren omgaan met klanten of bezoekers. Dagelijkse bezigheden uitvoeren die bij het werk horen, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen of opruimen.

Extra: vanaf het schooljaar 2021-2022 beschikken we over een online leeromgeving met een groot en divers aanbod aan cursussen. Hier kunnen stagiaires gebruik van maken.