Stringart

Opzoek naar een leuk pakket om zelf stringart te maken? Met onze pakket ben je in een keer helemaal geholpen en kun je het gemakkelijk in elkaar zetten en maken!

Leuk

Leuk voor jong en oud! 

Gemakkelijk te maken met onze filmpjes en uitleg!

Wij hebben verschillende uitlegvideo's gemaakt waardoor het gemakkelijk in elkaar te zetten is!

Mooi en strak

Met onze lasersnijder wordt de precisie voor jou gedaan en hierdoor heb je een heel precies en netjes resultaat!

Sociaal

Youngmade helpt jongeren om de juiste persoonlijke en werkvaardigheden te leren om verder te komen!

Goedkoop

Een goede prijs! Ook besparen wij verzendkosten door onze kleine pakketjes en hoef jij niet thuis te blijven om het te ontvangen!

Reviews

Ik heb dit product besteld en had dit nog nooit gedaan. Ik was bang dat het mij niet zelf zou lukken, maar met de goede uitleg was het gemakkelijk te maken en hangt hij thuis bij mij aan de muur. Ik heb mij er goed mee vermaakt en in de toekomst ben ik zeer zeker van plan om nogmaals een pakketje bij hun te bestellen.

Onze visie

Youngmade gelooft dat iedereen zijn plek verdiend! Wij staan voor ontwikkeling en willen de jongeren ondersteunen bij het vinden van hun eigen weg. meer weten klik hier

Onze ontwerper

Als ontwerper vind ik het een uitdaging om vanuit creativiteit nieuwe producten te ontwikkelen. Graag denk ik ook mee met wensen of ideeën van anderen. Mijn ervaringen zet ik in om vanuit een ontwerp tot een product te komen van hoge kwaliteit - en deze naar wens af te leveren.

Freek Groot