Lasergesneden onderdelen op maat

Ben je opzoek naar laser gesneden onderdelen opmaat? Wij zijn voordelig en we kunnen leveren van 1 tot 10.000+ onderdelen. We denken graag mee, van concept tot uitvoering.

Zeer voordelig van 1 tot 10.000+ stuks

Zodra wij het juiste bestand hebben ontvangen en er onderling akkoord is, gaan wij aan de slag en laten wij weten wanneer het klaar is!

Zeer snelle levering (4-7 werkdagen)

Wij denken mee, vanaf de tekentafel tot het (eind)product.

Maatwerk is bij ons standaard

Persoonlijk contact staat voorop.

Snijden van diverse materialen is mogelijk

Geen ruimte voor opslag? Wij leveren ook per stuk of in kleine oplages.

Geen ruime opslag? Wij leveren ook per stuk

Door onze specialisatie in maatwerk, zijn we al voordelig vanaf 1 exemplaar.

Ervaringen

Ons ontwerp was een sleutelhanger, wij wilden deze in een grote oplage laten produceren voor de verkoop. We werden snel en goed geholpen, er werd meegedacht met het ontwerp en een voorstel gedaan. De prijs was voor ons goed te doen. De productie en levering verliepen vlekkeloos. We zijn zeer tevreden met het eindproduct! Met vriendelijke groet, Sindre en Sterre.

foto sindre

Ik heb heel fijn samengewerkt met Youngmade. Ik wilde graag nieuwe robuuste houten glassteunen om mijn glazen kunstwerken te presenteren en het team van Youngmade heeft me hier erg goed bij geholpen. Zowel met de productontwikkeling als met het eindresultaat was ik erg blij. Ze komen afspraken na en leveren goede producten. Ik vind de medewerkers ook heel sympathiek en prettig in de omgang. Erg fijn! 

20200702_104636
Voor diverse projecten hebben wij het afgelopen jaar gebruik gemaakt van de lasersnijservice van Youngmade. We zijn zeer tevreden over de service, kwaliteit en de snelheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Daarnaast kun je altijd rekenen op de technische know-how van Freek. Hij denkt met je mee en is inventief met het vinden van oplossingen m.b.t. productie en het opschalen naar grotere oplages. 
Job & Casper, Beeldbazen

Het verhaal achter Youngmade

Youngmade biedt jongeren de kans om hun kwaliteiten te vinden en deze te ontwikkelen. Onze jongeren hebben moeite met het vinden van een reguliere baan en wij hebben als doel om deze jongeren hun plek in de maatschappij te laten vinden. Meer informatie? klik hier

Onze ontwerper

Als ontwerper vind ik het een uitdaging om vanuit creativiteit nieuwe producten te ontwikkelen. Graag denk ik ook mee met wensen of ideeën van anderen. Mijn ervaringen zet ik in om vanuit een ontwerp tot een product te komen van hoge kwaliteit - en deze naar wens af te leveren.

Freek Groot