ga terug naar de hoofdinhoud

begeleiding

De begeleiding van jongeren binnen Youngmade wordt intern verzorgd door Yourfuture. Hier bieden we verschillende vormen van vernieuwende jeugdzorg, gebaseerd op ervaring, kennis en onderzoek in het werkveld.

 

Begeleiding door middel van werk en stage is gericht op jongeren van 15 tot 25 jaar. Wij bieden maatwerk begeleiding voor deze leeftijd.

Wij hebben als doel om jongeren, via het opdoen van werkervaring, volwassen vaardigheden aan te leren.Bij ons krijgen jongeren een bijbaan of een stageplaats. Terwijl ze aan het werk zijn, leren ze de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Tijdens coaching is hier aandacht voor. Er wordt ook gekeken naar andere aspecten. Gezamenlijk met het netwerk gaan we een toekomstplan maken. We kijken welke behoeften er nog zijn en welke ondersteuning nog passend is. Omdat ook de rol van ouders verandert, worden zij eveneens ondersteund.

Kortom: tussen Jeugdhulp en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), richten wij ons op jongeren die in de moeilijke leeftijd van 15 t/m 25 jaar  tussen wal en schip vallen. We steunen de jongeren om zelfstandig en volwassen te worden.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Jouw kaart

Jouw kaart is op dit moment niet beschikbaar.
Klick hier om door te gaan met winkelen.