Unieke aanpak

Meedoen leer je door mee te doen. Veel van de jongeren tussen 15 en 25 jaar hebben hulp nodig om het beste uit zichzelf te halen. Bij Youngmade werken we samen met deze jongeren op een unieke manier. In onze creatieve werkplaats benutten zij hun talenten volop. We bieden persoonlijke begeleiding op maat, bijvoorbeeld voor doelen zoals: op tijd komen, sociale contacten, omgaan met prikkels, leren van het maken van producten en het ritme in de werkdag. Zo helpen we jongeren bij het zelfstandig en volwassen worden op een positieve en stimulerende manier. Als het nodig is worden ouders ook betrokken in dit proces. We helpen elkaar en elke mening telt. We werken samen met professionals en creëren iedere dag innovatieve producten. Daar zijn we trots op!

Iedereen doet mee

We verbinden jongeren die met ons werken met de maatschappij. Elke dag brengen we onze visie in praktijk. Een maatschappij waarin iedereen meedoet. Dat doen we met bedrijven, gemeentes, sociale instanties en scholen. Samen staan we sterk.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het creëren van de mooiste producten is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden maatwerk voor elke jongere en maken daarbij gebruik van verschillende vormen van vernieuwende jeugdzorg. Geïnspireerd door ervaring, kennis en onderzoek. Zo groeien we samen iedere dag.

Kwaliteit

In onze creatieve werkplaats worden producten met zorg en aandacht gemaakt. We werken met hoogwaardige materialen. Zo koopt u een product van hoge kwaliteit!

 

Innovatief

We zijn innovatief. In het ontwikkelen van de mooiste producten op een duurzame manier. Waarbij we iedere dag het beste uit elkaar halen en jongeren persoonlijk begeleiden op ieder vlak.

Midden in de maatschappij

We staan middenin de maatschappij. Iedereen is welkom voor een (gepland) bezoek aan onze werkplaats. 

Op zoek naar talent

Bij Youngmade zoeken we bewust naar de kwaliteiten van jongeren.

Youngmade huurt een ruimte bij de creatieve coöperatie. Er zijn veel ondernemers in het gebouw aanwezig. De creatieve coöperatie  gelooft in samenwerking. Mensen kunnen elkaar versterken. We maken vaak gebruik van elkaars kwaliteiten. 

Meer weten over de Creatieve coöperatie? Klik hier

Ons team

Jorn Dijkstra
Freek Groot