Op zoek naar een beker? Unieke handgemaakte, duurzame bekers

Een unieke beker? Al onze bekers zijn handgemaakt en van hergebruikt hout. Het zijn bekers met een verhaal.

Uniek ontwerp

Persoonlijke wensen worden besproken met onze ontwerper. Hij gaat daarna aan de slag. 

Snelle levering mogelijk!

In overleg kunnen wij snel leveren!

Maatwerk is bij ons standaard

Persoonlijk contact staat voorop.

Sociaal

Onze producten worden mede gemaakt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Circulair

Wij maken gebruik van hergebruikt hout, wat beter is voor het milieu.

Ervaringen

“Wij hebben 5 bekers besteld via YoungMade. We hadden voor elke beker een thema, maar samen met Freek Groot hebben we het ontwerp verder uitgewerkt. De bekers zijn mooi op tijd geleverd en zelfs bij ons in Zwolle bezorgd! Ze zijn gemaakt van resthout, zoals wij hadden gevraagd. Fijn dat YoungMade deze optie biedt en hierin meedenkt.”

LOGONMO-01

Het verhaal achter Youngmade

Youngmade biedt jongeren de kans om hun kwaliteiten te vinden en deze te ontwikkelen. Onze jongeren hebben moeite met het vinden van een reguliere baan en wij hebben als doel om deze jongeren hun plek in de maatschappij te laten vinden. Meer informatie? klik hier

Onze ontwerper

Als ontwerper vind ik het een uitdaging om vanuit creativiteit nieuwe producten te ontwikkelen. Graag denk ik ook mee met wensen of ideeën van anderen. Mijn ervaringen zet ik in om vanuit een ontwerp tot een product te komen van hoge kwaliteit - en deze naar wens af te leveren.

Freek Groot

Voorbeelden!

Uniek handgemaakte bokaal prijs

Natuur en milieu Overijssel

In opdracht van de provincie Overijssel, hebben we bekers gemaakt. Het is gelukt om, in goed overleg met de opdrachtgever, vier unieke bekers te maken in drie weken tijd.

Het materiaal voor deze beker is afkomstig van een oude fabriek waar hout lag opgeslagen.  Jongeren die bij Youngmade werken hebben geholpen bij het maken van deze bekers.